JUST BEEN PAID - JSS TRIPLER

DNEVNA ZARADA 2%
UZMITE POKLON OD 10$

Ovaj Poklon od 10$ Nece neće dugo važiti

- Zato Požurite -

banner

Kolika je Zarada?

Ako ste besplatan korisnik, posto naravno ima mogucnost da se unapredi nalog, naravno mogucnost zarade je onda veca, ali moze i ovako da se zaradi, znaci ovako:

 • Dobijate 0.25 od svake pozicije koju kupite Svaki Dan
 • Dobijate 10% od svake pozicije koju kupe Vasi direktni clanovi, znaci 1$
 • Dobijate 5% od svake pozicije koju kupe saradnici vasih Direktnih, 0,50$
 • znaci imamo mali matrix... 2 dubine
 • Mozete Imati Neogranicen broj clanova
 • Svaka Pozicija vredi 10$
 • Jedan korisnik moze imati ukupno 25 000 pozicija to je trenutno limit
 • Ja preporucujem da slobodno uplatite ako imate 10$ i kupite po jos jednu poziciju, mnogo lakse cete osetiti zaradu, a nije neki ulog... znaci uplatite samo jednom 10$ ako imate... a narvno - ne morate posto od Kompanije Dobijete 10$ kada se Registrujete .
Vazni saveti
 • Mozete imati SAMO JEDAN NALOG... nemojte se registrovati vise puta... BANOVACE VAS i Iskljuciti ce Vam sve naloge...
 • Ako ste se registrovalili, obavezno se prijavite na JSS TRIPLER, znaci prvo pravite: Just Been Payed nalog, i onda je potrebno da kliknete na: JSS TRIPLER, kako bi podesili da Vam donosi 2% od tih pozicija.. 
 • Preuzmite worlg dokumenat ( ispod) samo pratite uputstva - i to je to.!
 • Potreban Vam je AlertPay Personal Pro ili Business nalog. Ako nemate AlertPayBesplatno ga mozete otvoriti ovde   "AlertPay"
 • Slobodno preporucite i Vasim prijateljima, Bespalatno je, i sto kazu. dok radi dobro je... Kad ne bude radilo, znacemo da nismo mnogo ulozili novca i da smo probali i ovo... inace osnivac kompanije posluje na internetu od 1997. sto pokazuje da je iskusan i da zna kako treba da se radi na ovaj nacin
 • Ovakvi programi cesto imaju RESTART, sto znaci da ce se sigurno to desavati par puta godisnje, ali sa ovom kompanijom je ovo najbezbolnije, posto 50% vasih JSS tripler pozicija se pretvaraju u JSS pozicije, i onda tamo nastavljate da dobijate zaradu... i onda opet mozete da od te zarade kupite JSS Tripler pozicije... mozda je malo konfuzno sada na pocetku. 
  JSS? JSS TRIPLER? JUST BEEN PAYED? JSS OVO ONO? ali je jednostavno... SVE JE TO JEDNA KOMPANIJA... poenta je samo kupiti nekoliko tih pozicija. preporuciti na nekoliko osoba, da ucine isto, ali ovo nije obavezno i onda samo cekati i kupovati nove pozicije od novca koji se zaradi... znaci ovdje definitivno mozete Zaradi ako i nikoga ne uclanite... samo mozete kupiti ove pozicije i zaradjivati...bez i jedne preporuke...
Klikni na zeleni Makemoney taster
pridruži se velikoj Makemoney grupi

GreenKey

PrettyWomanwithMoney

I uzmi svojih prvih 10 dolara

banner

DODATNO UPUSTVO ZA VECU I BOLJU ZARADU
Kako više i bolje zaraditi  - Osnovno o ulaganju:
Najmanji iznos koji mozete uloziti je 10 $.  Sa tih 10,00$ (deset dolara) Kupujete tzv. - POZICIJU. Ta Pozicija je Aktivna (ciklira) 75 dana i donosi 15,00$ dolara na kraju njene Aktivnosti (cikliranja). Vaša Zarada za 75 dana je 150 % (uplatili ste 10$ a dobili ste 15 $ po Svakoj POZICIJI).
Naravno, kupovinom samo Jedne pozicije ne cinimo neko "Hrabro djelo",pa preporucujem da se kupe barem jos CETRI Pozicije (40 $) za pocetak, jer tada ce Dnevna Zarada Iznositi 0,8 $, a za 75 dana zarada je 60,00 $ Plus 15,00$ od Pozicije koju ste dobili od Kompanije. Važno je napomenuti da svakodnevni Profit ide na Vas racun u sistemu (JSS-Tripler Balance). Za 13 dana (na uloženih 40) dobivate na račun 10,4 $.Tada možete kupiti još jednu poziciju i sljedeci dan je vas dnevni profit 1,0$ Dnevno. Za 10 dana mozete kupiti jos jednu poziciju, itd... Na taj način povećava se Vas Dnevni Profit.
Ko želi, kad se sam uveri da System super funkcionira - može kupiti puno više pozicija, jer je u tom slučaju i ZARADA PUNO VECA - Sami ste svoj GAZDA !!!!!
Taj postupak na engleskom se naziva Compound (SPAJANJE). 
ZARADA OD REFERALA - DODATNA EXTRA ZARADA:
Sponzorirate jednog člana, on kupi npr. Jednu Poziciju, Vi zaradite DODATNIH - 1,00$.
Vas referal sponzorira jos jednog novoga clana - ON zaradi 1,00$ Vi zaradite - 0.50$ 
Jednostavno!  U ovaj program mozete pozvati bilo koga jer svi zaraduju sa JSS Tripler
JSS Tripler je dobitni program za SVE! Možete provjeriti na YouTubu koliko ima dokaza o zaradi i isplatama, gdje ljudi DNEVNO vec zaraduju po par stotina DOLARA $ . Ja se vec par godina bavim internet marketingom i nikada do sada nisam video JEDNOSTAVNIJI I PROFITABILNIJI SISTEM ZA ZARADU - Pod uslovom da je i SIGURAN 
JSS Tripler - T u t o r i a l i
Vazna Pravila i Uslovi Poslovanja
Pravila za RESTART - klikni OVDE
* Pravila za JSS - klikni OVDE
* Pravila za JSS TRIPLER - klikni OVDE
Pravila su na engleskom jeziku, ali ih obavezno procitajte, tamo mozete saznati SVE korisne informacije o nacinu poslovanja sa Just Been PayedKompanijom

Detaljan opis u world dokumentu. Otvorite dokumenat i idite korak po korak

JustBeenPaid-tutorial-- kako do 10 usd.d
Microsoft Word документ 49.0 KB
Stranica-sait sa Korisnim stvarima
JSS3 – Howto Buy Positions.mp4  –  VIDEO UPUSTVO
Registrujte sepotpuno besplatno klikom na
Za dodatne informacije slobodno me kontaktirajte
 
Novi
FORUM na NAŠEM JEZIKU http://www.jbpforum.tk
otopiti krv clots 
 Nov JSS Tripler Tutorial OVDE
otopiti krv clots 
 Kako aktivirati svoj besplatni JSS utrostručivač pročitajte  OVDE