Internet Banke i Internet Kartice

AlertPayPayPalMoneyBookers. Sve tri kompanije imaju jednu stvar zajedničku. Sve su to kompanije koje se bave transakcijom finansijskih sredstava preko interneta. Generalni problem drustva koji se bavi MLM-om preko interneta, ili bilo kakvog drugog posla je da je tesko doci do kreditne kartice, a verovatno se i slazete sa nama kad kazemo da nisu ni jeftine. Dok su vam za neke odredjene poslove čak i dosta kreditne kartice da bi mogli primati uplate kao i placati članarine/proizvode, ili samo shopingovati, druge MLM kompanije zahtevaju (odnosno ne možete raditi preko njih ako nemate) AlertPay, PayPal ili Moneybookers nalog.
 Za sta sluzi?
Ideja navedenih kompanija je da sluze kao banka. One ustvari i jesu banke, samo sto nisu konkretno objekti u koje ulazite, nego su to Virtuelne banke. Jednom kada napravite “Racun” u jednoj od ovih kompanija potrebno je da se verifikujete, a to mozete uraditi na dva najbitnija nacina. Jedan je povezivanjem Vase internet kartice sa Vasim nalogom (u slucaju da nemate, ili ne zelite da koristite kreditnu karticu) a drugi je dodavanje Vaseg bankovnog racuna, odnosno povezivanje sa Vasim deviznim bankovnim racunom koji ste otvorili u vasoj banci, odakle ste uzeli i internet karticu. Jednom kad ste otvorili vas racun u jednoj od ovih kompanija i u vasoj banci, potrebno je da ih povezete. Kada ste to uradili, mozete svuda po internetu sa lakocom da placate sta god da zelite, bio to neki proizvod, MLM kompanija, ili jednostavan shoping razno-raznih stvari.
Ali ono sto je najbitnije, ove kompanije Vam omogucuju da svoj zaradjeni novac preko interneta lako prebacujete do Vase banke, znaci kompnaija Vasu zaradu Vama uplati recimo na jedan od ovih naloga, i nakon toga vi sa tog naloga Vase internet banke,  sa lakocom prebacite taj novac na devizni racun Vase Banke, gde ga mozete podici na salteru i/ili bankomatu.
Opširnije  pročitajte na ovom sajtu klikom na odredjenu kompaniju - ispod.
 

Internet kartica-plaćanje preko interneta:

Da bi mogli da pocnete sa radom preko interneta, nprimer, morate da uložite određeni novac u neki posao, po sopstvenom nahođenju, znači da trebate obaviti transakciju. Za to vam je potrebna Platna ili Kreditna kartica. Obzirom da većina ljudi nema najbolje uslove za kreditne kartice, a Platne kartice ne funkcionišu na internetu, potrebno je onda nabaviti karticu pogodnu za internet transakcije.

Kartica koju mi prvo preporucujemo jeste Poklon Kartica iz ERSTE Banke

VISA poklon kartica iz ERSTE Banke je medjunarodna platna kartica koja se može koristiti za placanje roba i usluga u prodavnicama u zemlji i inostranstvu, kao i putem Interneta, svuda gde je istaknut znak. Ova kartica je najpogodnija, zato sto se dobija najbrze, za nekoliko minuta, a cak mozete i da kupite karticu za nekog drugog, i da mu poklonite, zato se i zove “poklon” kartica, Sve u svemu, Kartica kosta 150 din. i prilikom otvaranja kartice potrebno je da izvrsite uplatu od minimum 1,000 Dinara, svaka Vasa naredna uplata na nju ce biti u iznosu od minimum 1,000 din. zato obratite paznju kod uplacivanja sredstava na nju vek uplatite nekoliko stotina din. vise nego sto planirate da potrosite, posto je Vasa kartica povezana sa dinarskim racunom, tako da bi resili eventualnu neprijatnu situaciju da kupujete nesto preko interneta i da Vam zafali 2,3, dinara za obavljanje te transakcije, i onda zbog ta 2,3, din.
Vi morate uplatiti opet 1,000 din., Naravno, sav novac koji ne potrosite, ostaje na Vasoj kartici. Jedan od razloga zasto je preporucujemo je i sto se sa ovom karticom ne moze ici u minus, veoma korisna mogucnost, znaci i u slucaju da Vam neko ukrade podatke od vase kartice, ne moze da potrosi vise nego sto ima trenutno na njoj…
Evo nekih bitnih detalja,u vezi ove kartice koje smo preuzeli sa Zvanicnog sajta “erste” banke
* Poklon – gift kartica je Prepaid platna kartica – sto znaci da korisnik moze raspolagati samo sa iznosom prethodno polozenim na racun    uz koji je kartica vezana;
* Rok vazenja kartice maksimalno dve godine;
* Neogranicen broj uplata;
* Nepersonalizovana kartica – sto znaci da na kartici nije otisnuto ime i prezime korisnika;
* Pravo koriscenja kartice ima iskljucivo lice koje je potpisalo karticu na poledjini;
* Medjunarodna platna kartica koja se moze koristiti za placanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu, svuda gde je istaknut znak VISA Electron;
* Placanje putem Interneta,;
* Uz karticu se ne izdaje PIN i ne moze se koristiti na bankomatima;

Dali dolazi u obzir i druga internet kartica?

Naravno da dolazi u obzir, Ako nešto imamo, to su onda Banke, tako da vi možete da izaberete karticu iz bilo koje druge banke, bitno je da trazite:

Visa ili MasterCard Elektron – Virtuel karticu, sa kojom možete vršiti plaćanje preko interneta.

Mi smo Vam dali mogucnost najbrže i najjednostavnije procedure nabavljanja ovakve kartice, a na vama je da izaberete, kod nekih banaka morate da čekate na svoju karticu i duze od 20 dana, naravno uobičajeno je da se čeka oko 10tak dana. Iz tog razloga preporučujemo Poklon kartice, pogledajte detalje o njima na njihovim zvaničnim sajtovima

1. Ako ste iz Srbije, “Poklon kartica”  Erste banke
2. Ako ste iz BiH, “Poklon kartica” Hypo Alpe Adria banke
3. Ako ste iz Hrvatske, “Poklon kartica”  Hypo Alpe Adria banke
4.  Ako ste iz C.Gore: “Poklon kartica”  “NLB” Montenegro banke

10 minuta do kartice

- Ako ste iz Srbije:Odete u ERSTE banku i trazite "VISA Poklon Karticu". To je kartica koju dobijate na licu mesta. Mogu je uzeti svi kako zaposleni tako i nezaposleni. Kartica je na dopunjavanje i sa njom nikada ne mozete otici u minus sto znaci koliko para na njoj, toliko mozete i potrositi (potpuna kontrola). Za njeno vadjenje Vam je potrebna samo licna (osobna) karta.

- Ako ste iz Hrvatske:Odete u Zagrebacku banku i trazite "VISA Avenue Mall poklon karticu". Ovo su kartice koje se kupuju i to u vrednosti od 100, 200, 300, 500 i 1000 kn. Za njeno vadjenje Vam je potrebna samo licna (osobna) karta.

- Ako ste iz B i H:Odete u Unikredit banku i trazite "Master Card poklon karticu". Ovo je takodje kartica koju dobijate odmah i koju takodje mogu uzeti sva fizicka lica sa dokumentom koji svako ima, licnom (osobnom) kartom.

DurmitorAko ste iz Crne Gore:Odete u NLB banku i trazite "Master Card poklon karticu". Ovo je takodje kartica koju dobijate odmah i koju takodje mogu uzeti sva fizicka lica sa dokumentom koji svako ima, licnom (osobnom) kartom.Inače ova banka ima dosta poslovnica u Crnoj Gori a njihov spisak pogledajte ovde.
ProCredit banka
Internet bankarstvoza fizička lica
Banca Intesa ad Beograd
FIZIČKA LICA
E-mail:kontakt@bancaintesa.rs    
Telefon :  +381 11 310 88 88
cards
cards