POSAO BEZ ULAGANJA!


PEOPLE STRING JE IME JEDNE SASVIM NOVE KOMPANIJE ILI SOCIJALNE MREZE KOJA SE POJAVILA PRE PAR MESECI I KOJA PRETENDIRA DA BUDE KROV NAD SVIM MREZAMA. VEC JE ODAVNO "PRESKOILA" POPULARNI TWITTER ALI OZBILJNO PRIJETI DA UGROZI JOŠ POPULARNIJI FACEBOOK
People String ili Posao BEZ Ulaganja je zaista Posao u koji NE trebate uloziti niti 1 cent.
POTPUNO BESPLATNO mozete da Startujete ODMAH! PREPORUCUJEM ga pogotovo sto Vas ovaj experiment nece kostati ni centa, dakle BESPLATNO! 
BESPLATNA REGISTRACIJA PREKO OVOG LINKA http://peoplestring.com/?u=rmlb
Šta nakon Registracije i šta to trebam raditi da bi zaradio?
Uglavnom se radi o tome da se jednom ulogirate u svoj account
ujutro 5 minuta i uvečer 5 minuta i tamo posjetite nekoliko mjesta za koje ćete dobiti Poene-Bodove koji se na kraju mjeseca pretvaraju u Novac.

Gdje se nalaze POENI-BODOVI?
1 - Posetite jednu od kategorija na levoj strani svog Accounta, kad se otvori kategorija kliknete na 1 SHOP NOW i Dobijete Poene
2 - Poetite Mailbox cashbox - Dobijete Poene
3 - Posetite desno MAIL People String - Dobijete Poene
4 - U gornjem desnom uglu je Google Pretraziva
č za koji takodjer Dobivate Poene kada nešto pretražujetea na osnovu iskustava smo došli do zaključka da i ova opcija donosi dobru zaradu koja se ne vidi odmah, ali na kraju meseca se itekako vidi..heheh.
5 - To što se ulogirate ujutro i uvečer isto dobijete poene.
 Dok Igrate Igrice takodje Zaradjujete
6 -Posetite PLAY GAMES gdje se nalaze 3 igrice od kojih na svakoj dobivate poene.
- Igra U KOJOJ JE RUCI - aktivna svakih 30 minuta.
- Igra LOTTO ZAGREBI - aktivna svaka 4 sata.
- Igra KOLO SRECE - aktivna jednom dnevno + ponovo za svakog novog clana (max 5x u toku dana)
NAJVISE POENA  DOBIVATE UPRAVO OVDE !
 KAKO SE RAČUNA ZARADA NA PEOPLE STRING?
Za svaku osobu koja se registrira preko Vas dobivate jednokratno 0,50$ + 5% od njene mesečne zarade.
Za ostale članove sve do levela 6 dobivate 2%
Pogledajte primer ako bi Imali samo 10 direktno Uvedenih u ovaj posao koji bi kasnije uveli samo po 3 Nova clana uz primer da svatko zaradi po 50$ mesečno.
Vaša Zarada bi bila kao što vidite 3,655$. Ako bi svatko umjesto 50$ zaradio samo po 10$  opet bi mjesečna zarada iznosila 733$ . Zar nije fantastično?, pogotovo ako uzmemo u obzir DA U OVAJ POSAO NE TREBATE ULOZITI NITI 1 CENT !!!!!
Za one Aktivnije postoji još Načina Uvećavanja Zarade:
- plaćaju vas za Svaku popunjenu anketu
- plaćaju vas za Registraciju na CrazyDream
- My Mad Millions - Igrica
- Earn Some Fast Cah
- plaćaju vas za povezivanje People Stringa sa drugim socijalnim mrežama kaošto su FaceBook, Twitter, MySpace itd. (Preporučujem da povezivanje obavezno odradite jer ne dobivate za to Poene već Dobivate Dolare $) Ovo će svakako najviše obradovati ljubitelje FaceBook-a, a tu su i Twitter, MySpace, AIM, MSN, Yahoo, Gmail, google talk, chat. Znači sa svog People String Accounta nakon Povezivanja sa drugima možete gde god Želiteauz to ćete biti i Plaćeni. Zato ovo povezivanje OBAVEZNO Preporučite svima jer Imate zaradu od SVIH do Levela 6 koji to urade, Isto kao i za poene.
To uostalom i sami vidite kada u svom People String Acountu kliknete na TOOLS, pa na Transaction Details.
Make Money 120x120
Još samo jedna napomena!
Neki od Vas su me pitali koji je odnos izmedju PRAVIH $ i People String Points?, tj., kolika je vriednost Poena?
Na jednom od videa o People Stringu čovek kaže da se vriednost poena vrednuje po tome koliko je netko aktivan na samom People String Accountu, navodi da je za 100 poena Dobio 0,96$ što je SUPER !!!!!
Osim Prikupljanja Poena u aktivnost se racuna i to sto cete ponekad kliknuti na neku od Reklama, Oglasa i Banera koji se pojavljuju na saitu i igricama.
Još jedna preporuka ili TIP
Ako želite da Vaši novi članovi Automatski budu Dodani kao Vaši Prijatelji, u SVOJ Referal Link umjesto Slova  u, Upišite Slovo  f . 
Da bude jasnije, moj Referal Link Normalno izgleda ovako http://peoplestring.com/?u=rmlb ,  a ako Želim da svi oni koji se Uključe preko Mene budu Automatski Dodani kao Moji Prijatelji, jednostavno ću u Link Umjesto Slova  u, Upisati SLOVO  f , pa će Link Izgledati ovako: http://peoplestring.com/?f=rmlb
Ja sam to učinio, a Vi kako hoćete!

KAKO ĆU DOBITI ISPLATU?
Zaradu i
splaćuju na AlertPay a acount besplatno otvorite OVDE "AlertPay"

Ukoliko Vam treba pomćć oko otvaraanja ALERTPAY-a besplatnog računa KLIKNITE OVDJE
KOLIKA JE ZARADA?
Pogledajte koliku su zaradu neki ljudi već dostigli na P.Stringu iako je kompanija relativno mlada i još u fazi razvijanja.
 Čovek je zaradio preko 20 000 dolara za 8 mjeseci !!!!! ..hehhe...hehe..To se lepo vidi na Prvom Videu, a na ostalim Videima je objašnjeno baš sve drugo.
Make Cha Ching! 120x120
     KAO ŠTO VIDITE
 Sa PeopleStringom se Sigurno Može Zaradati i što je najvažnije, NE trebate Uložiti NITI 1 cent, a Zarada će Vam biti Isplaćena! 
Ima još dosta videa na youtube koji dokazuju da je PeopleString OK, zato Zovite prijatelje da se Registriraju preko vas, a ako vam ne vjeruju pokažite im bar Prvi video sa ovog gore spiska.
Oglašavajte se u malim oglasima, preporučujte PeopleString u direktnim kontaktima, jer čula–kazala je možda jedna od najboljih reklama…heheh, ostavljajte poruke na forumima, blogovima, posjetite neke od chat saitova...itd 
                                       Link  za besplatnu registraciju   
                               http://peoplestring.com/?f=rmlb
           ili klikom  na baner
             

I možete početi odmah sa aktivnostima. 

Za prvu isplatu je potrebno da sakupite 25$ pod Current Earnings.