Koliko ste puta pomislili: "Da mi je barem još neki izvor prihoda, a da pri tome ne trebam puno raditi, ne trebam misliti, nemam nikakvu odgovornost, ne trebam nigdje ići i td?" Dakle postoji i takav izvor prihoda... i to legalan, besplatan, bez rizika... radi se o zaradi na internetu klikanjem. 
PTC (Paid to Click) stranice su posebne internet stranice koje plaćaju svojim korisnicima da pregledavaju  raznorazne reklame gdje oni reklamiraju sebe, ali i druge te im tu uslugu bogato naplaćuju. Mnogi od Vas neznaju šta su to PTC stranice i na koji  način se može zaraditi,  a najvjerovatnije mnogi od vas u to i ne vjeruju.  Ali, ništa vas ne košta da pokušate i uverite se sami.. besplatno je
Izaberi firmu ispod,registruj se i Click, Click, Click !
Za dodatne informacije pročitaj prilog  "Opis Zarade Kliktanjem" 
TOP PTC SITE
NeoBux je besplatan i jednostavan program zarade pregledavanjem reklama. Zarađujete kada kliknete na reklamu i ostanete na toj stranici neko vreme (autoodbrojavanje). Za to vreme vi možete pregledavati bilo koju stranicu i baviti se bilo čime drugim. Svaki dan možete iznova klikati, a na stranici imate dnevno oko 10 reklama. Zarađujete u zavisnosti koje ste članstvo odabrali - od $0,01 do $0,02. To se čini vrlo malo, ali ukoliko ovaj servis preporučite svojim prijateljima i poznanicima te se oni preko vas registriraju tada dodatno zarađujete koliko i svaki od njih zaradi tj. 1 ili 2 centa po reklami njihovog klika. Ni vaša ni njihova zarada se time ne smanjuje. Minimalni iznos za isplatu je $2. Primer zarade: * osobni klik na 10 reklama dnevno = 0,10 $
* 20 prijatelja koje ste doveli kliknu na 10 reklama dnevno = 2,00 $
* dnevna zarada = 2,10 $
* nedeljna zarada = 14,70 $
* mesecna zarada = 63,00 $
Da bi mogli početi zarađivati potrebno je da se prijavite na AlertPay, online banku, a nakon toga sve što trebate je odvojiti par minuta svaki dan, kliknuti na reklame jer na taj nacin zarađujete i vi i osoba koja vas je preporučila. Ukoliko nemate nameru klikati na reklame nemojte se ni registrirati u ovaj program jer bez klikanja cijeli koncept nema smisla.
NeoBux postoji od 2008. godine i iz više razloga nije prevara:
- stranica nije na niti jednoj crnoj listi
- ljudima se novac svakodnevno isplaćuje
- imaju preko milion korisnika
- ljudi na njihovom forumu sigurno ne bi raspravljali o novoj kupnji refferala, ukupnoj isplaćenoj zaradi itd.
Kada zaradite možete iznajmiti referrale i na taj način si još više povećati prihod. Takođe, ukoliko imate web stranicu ovo je i prilika da dovedete posetoce na nju. Zarađeni novac možete konvertati u klikove na svoju stranicu te na taj način postati aktivni oglašivač.
Uz sve gore navedeno zaključak je jednostavan - NeoBux je stvar koju svakako vrijedi probati!
Registrirajte se, pozovite prijatelje da se i oni učlane i zarađujte! Već danas.
ClixSense
ClixSense je program koji postoji od 2007. godine, ima preko 1,5 miliona članova i do sada je ukupno isplatio više od 1,4 miliona dolara svojim članovima te se danas isprofilirao kao najstariji i najpouzdaniji PTC (pay to click) program u svetu. 
Uz već spomenuti NeoBux čini dvojac u koji jednostavno morate biti uključeni ako želite ostvariti zaradu na internetu.        Kako zaraditi sa ClixSensomVrlo jednostavno.
Prvo što trebate je besplatno se registrovati te odmah po registraciji zaraditi svoje prve cente klikajući na reklame koje će vam se pojaviti u izborniku. Sve reklame u ClixSense programu su provjerene i donose vam određenu zaradu zavisno od vremena koliko dugo se prikazuju. Ta zarada kreće se od $0,001 do $0,02 po svakoj reklami. Ono što je najbolje u svemu je što za vreme dok se reklama učitava vi možete pregledavati bilo koju stranicu i baviti se bilo čime drugim. Svaki dan možete iznova klikati, a na stranici imate dnevno oko 10 reklama.
Ovim načinom nećete puno zaraditi, ali ukoliko odlučite postati Premium član za $14,95 godišnje te se potrudite preporučiti ovu super kompaniju svima koje znate vaša zarada vrlo brzo postaje i viša od uobičajenog mesečnog džeparca. Nakon što postanete Premium član vaša zarada više ne dolazi samo od provizije na zaradu vaših direktnih referrala već zarađujete i na sledeće načine:  1dobijate fiksni iznos od $0,25 za svakog vašeg direktnog referrala koji je ostvario zaradu od $1, 2.dobijate zaradu u čak 8 nivoa za sve referrale koji postanu Premium članovi - $2 za direktne referrale i po $1 za sve članove vaših članova u sljedećih 7 nivoa, 3.dobijate 10% od iznosa koji vaši referrali ulože u vlastito oglašavanje, 4.možete igrati ClixGrid igru u kojoj možete odmah osvojiti $5, 5.možete oglašavati vlastitu stranicu ili proizvod koji prodajete za višestruko manje iznose od onih koje naplaćuje Google.
Ako vam sve gore nabrojano nije dovoljno, jednostavna matematika predočava iznos koji možete zaraditi: * dnevn ii klik na 10 reklama dnevno = 0,10 $,  * 20 prijatelja koje ste doveli kliknu na 10 reklama dnevno = 2,00 $, * dnevna zarada = 2,10    A sad samo zamislite da imate malo više referrala od ovih 20 navedenih :) A imat ćete ih ukoliko se malo potrudite i                         poslušate naše savete. Savete ćete dobiti odmah po uključenju ako se registrujete preko ovog linka. Oni se nalaze u poruci koju ćete pronaći u svom accountu na mestu ispod imena svog sponzora. Dobro proučite poruku i sledite sve što je napisano u njoj. Ovo je proverena metoda koja radi već više duže vreme po celome svetu i donosi uspeh!
Mi smo u ClixSensu već duže vreme i imamo samo reči pohvale za ovu kompaniju jer su korektni, jednostavni za korištenje i s ničim ne ograničavaju vašu aktivnost. Upravo iz toga razloga svakako preporučamo ovaj sistem te vas pozivamo da se još danas učlanite i ličnoo proverite o čemu se radi. <<<<< Nazad

TrafficSwarm  Nudi 5;načina da zaradite novac! Možete ih odabrati sveili ono što ;vam se sviđa! U ponudi su;Free Website Traffic, ankete,nagradne igre, i dr. A možete dodati i svoj besplatni oglas.

TOP PTC SITE