TTMarketing je potpuno novo, savremeno i efikasno oruđe na našim prostorima

 

 

Do sada ste primali reklame! I u budućnosti ćete takođe! Sa registracijom na TTMarketing platformu to se neće promeniti. Osim jedne manle razlike. Dobijaćete reklame sa područja koje Vas interesuje. I za to ćete biti i plaćeni. 

Ako Vam kažemo da oglašavači potroše mesečno preko 100€ samo za Vašu pažnju, teško ćete nam poverovati.

Saberite troškove, ako znamo da poneka pošiljka u Vašem sandučetu košta i više od 50 centi ?

Koliko su vredni Vaši pogledi na bilbord plakate, citylight poruke? Koliko je vredna Vaša prisutnost pred televizijskim ili radio aparatom? Koliko plaćaju reklamnu email poruku namenjenu Vama, ili reklamu na desnoj strani Facebook-a ili Googl-a ? Koliko košta reklama u dnevnom časopisu koji ste danas prelistali? Koliko neko plaća za svetleću reklamu iznad prodavnice i koliko energije ona potroši?

Nećemo puno pogrešiti ako zaključimo da je neko potrošio više od 150€ mesečno da Vas o nečemu informiše.

Sviđa li Vam se ideja, da mi taj novac damo direktno Vama? Najverovatnije ga znate bolje iskoristiti!

TTMarketing omogućava baš to! Oglašavač potroši manje novca za isti efekat, manje zajedno opterećujemo prirodu, korisnik dobije deo razlike u svoj novčanik i može ga upotrebiti za potrošnju i kupovinu dobara koje treba ili mu se sviđ aju. Potrošnja raste, proizvodnja raste...

SAMI SE OPREDELITE KOLIKOCETE I ŠTA RADITI

Pogledajte primer slikovitog prikaa

Pogledaj video OVDE

Web konferencija na srpskom jeziku ide ponedeljkom, a na slovenskom sredom u 21 sat na adresi

http://www.anymeeting.com/WebConference/default.aspx?ip_ek=ttsystem1

Dakle ovo je primer manjeg rada koji vam omoguucuje mesečnu zaradu od 283.5€

 

Dali znate lakši način kako zaraditi 283.5€ svaki mesec? Isplata se vrši na CallPal, PayPal, MoneyBookers ili slične elektronske račune, ili račun u banci.

Zaradu možete potrošiti i za kupovinu roba i usluga TTMarketing oglašivača, koji su to omogućili. I to sa popustom!

TTMarketing sistem omogučava da primate samo reklame za proizvode koji vas stvarno zanimaju. I da za to budete još dodatno i finansijski nagrađeni!

Sada u tabelu možete uneti koliko najviše poruka dnevno želite da primite.

Ako ste još uvek zainteresovani za aktivnu saradnju u TTMarketing projektu, registrujte se kao korisnik. Pošto je broj partnera ograničen, za registračiju trenutno trebate pozivnicu postoječeg korisnika sistema.

 

Ukoliko ste pravno lice možete pored oglašavanja na TT Marketingu i da uđete u sistem prodaje vašeg proizvoda ili usluge putem TT Bay-a po sistemu aukcije - Najniža cena.
Postoji mogućnost sklpanja ugovora sa zainteresovanim oglasivačima i kompanijama za što dobijate 25% od budžeta predviđenog za kampanju, kao i kupovine pod izuzetno povoljnim uslovima. Ne gubite ništa, sve je apsolutno besplatno, potrebno je samo malo truda! Možete nam se pridružiti već sada i prijaviti se

Besplatna registracija preko ovog linka
http://www.ttmarketing.org/reg.php?ref=614404

Registracija je potpuno besplatna i ne sadrži nikakve skrivene troškove